Orhei Rromi copy

Situatie incredibila in Orhei unde un barbat si-a numit baiatul nou-nascut Miliard. Acesta sustine ca numele ii va purta noroc copilului pentru ca este in cinstea unui Miliard despre care a auzit vorbindu-se foarte des la televizor in ultima vreme. Vasile spera ca datorita copilului va trai mai bine din moment ce primarul pentru care a votat, Ilan Shor, se cunoaste foarte bine cu acest Miliard.

”La televizor toata ziua, buna ziua, se vorbeste despre un oarecare om Miliard. Oamenii se intreaba, unde-i Miliardul? Miliardul trebuie adus inapoi! Am vazut ca multstimatul nostru primar, care ne va da Vai Fai si marsrutci degeaba, se stie cu Miliard, pentru cs l-a luat acasa la el, l-a cinstit. Sunt buni prieteni. Miliard, fiul meu, va fi si el la fel de important cand va creste mare”, spune Vasile Duca, proaspat tatic.

Acesta este tatal a inca 5 copii si spune ca pana acum i-a numit pe toti dupa oameni mari despre care a auzit vorbindu-se la televizor. Fata, nascută in 1991, se numeste Transnistria. Mai are un baiat pe care îl cheamă Euro, altul Dolar, o fata pe nume Integrare, alta pe care o cheama Corupția si un alt băiețel mic pe nume Procuror.

Un barbat din Orhei si-a numit baiatul MILIARD: ”aud la televizor, Miliardul, Miliardul, mi-a placut numele”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Orhei-Rromi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Orhei-Rromi-copy-300x300.jpgadminSocial
Situatie incredibila in Orhei unde un barbat si-a numit baiatul nou-nascut Miliard. Acesta sustine ca numele ii va purta noroc copilului pentru ca este in cinstea unui Miliard despre care a auzit vorbindu-se foarte des la televizor in ultima vreme. Vasile spera ca datorita copilului va trai mai bine...

Comentează