John Snow cu lopata de zapada copy

Zăpada care a căzut în ultima vreme peste Republica Moldova face primele victime. Un bărbat de la Malaia Malina a fost bătut cu bestialitate de vecinii săi. Aceștia l-au văzut că a început să deszăpezească în jurul blocului și s-au simțit obijduiți. Bărbații susțin că primăria trebuie să vină să le curețe zăpada.

”Dacă cineva de la primărie vede că noi putem deszăpezi, mâine poimâine vine și ne pune să ne facem curat în scara blocului. Nu vrem să muncim. Primarul de ce nu ne curăță zăpada? În loc să bem bere trebuie să asudăm în jurul blocului aruncând zăpada. Dă-o naibii, oricum se topește la primăvara. Iar prostul ista ne strică planurile. Evident că toată lumea zice acum dacă el poate, puteți și voi”, au declarat pentru redactorii moldovesti.info, mai mulți leneşi, gopnici cunoscuti din Malaia Malina.

Ca să se asigure că nu vor avea probleme, bărbații l-au bătut foarte tare pe vecinul lor. I-au rupt o mână și un picior să nu mai facă nimic până în aprilie. Speriați să nu fie bătuți, mulți alți vecini și-au ascuns lopețile și promit să nu deszăpezească nici măcar un bulgăre de zăpadă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/John-Snow-cu-lopata-de-zapada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/John-Snow-cu-lopata-de-zapada-copy-300x300.jpgadminSocial
Zăpada care a căzut în ultima vreme peste Republica Moldova face primele victime. Un bărbat de la Malaia Malina a fost bătut cu bestialitate de vecinii săi. Aceștia l-au văzut că a început să deszăpezească în jurul blocului și s-au simțit obijduiți. Bărbații susțin că primăria trebuie să vină...

Comentează