marian-lupu-maia-sandu-copy

Deși multă lume îl consideră un om fără suflet și rău, Vlad Plahotniuc a dat dovadă de un umor extrem de bun. Astăzi, de Halloween s-a costumat în Maia Sandu și l-a chemat pe Marian Pulu la el în birou. Când a intrat în genunchi și și-a ridicat capul, Marian Pulu s-a speriat atât de tare, că a scos câțiva bulbuci.

”Eu știam că Marian Ilici Pulu este fricos, dar în așa hal nu mi-am închipuit. Pizdeț și s-o spăriet când m-o văzut cu masca Maiei Sandu. A început să se bâlbâie, s-a ascuns după mobilă, ieșeau din el doi metri de bulbuci. Când mi-am scos masca și i-am zis că nu e Maia, a început să râdă isteric. Și din nou bulbuci. Am chemat ambulanța și l-am scos cu targa din hotel. De parcă era în Parlament și se temea de protestatari”, a declarat Vlad Plahotniuc într-o conferință de presă.

Cu toate acestea, nu este cea mai spectaculoasă costumație din Moldova. Andrei Năstase s-a costumat în șefa DNA, Codruța Kovesi și a mers în Parlament. Deputații s-au speriat atât de tare, că au început să sară de pe geamuri chiar dacă erau la etajul 10.

Am avut parte și de costumații penibile. Cel mai penibil a fost costumul lui Liuda Ghimpu. Acesta s-a îmbrăcat în Burebista sau în Decebal, hren evo znaet, și a început să cerșească. Din păcate pentru Liuda, a fost bătut de oricine îl vedea în față, iar moldovenii i-au dat doar 1.8 procente.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-Maia-Sandu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-Maia-Sandu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Deși multă lume îl consideră un om fără suflet și rău, Vlad Plahotniuc a dat dovadă de un umor extrem de bun. Astăzi, de Halloween s-a costumat în Maia Sandu și l-a chemat pe Marian Pulu la el în birou. Când a intrat în genunchi și și-a ridicat capul,...

Comentează