După ce Zinaida Greceanîi a primit o mătură de la un elev și patronul său, Igor Dodon, a fost umilit. Acesta a fost de curând la o întâlnire cu studenții de la USM. La final, când studenților li s-a permis să pună întrebări, tânăra câștigatoare a concursului de frumusețe miss USM, a ieșit în față ca să-i dea un cadou deputatului. Spre suprinderea tuturor aceasta i-a înmânat lui Igor Dodon un prezervativ pus pe o banană.

”Gandonul este semnul masculinității, al dorinței carnale. Cred că am fost înțeleasă greșit de cei din jur. Nu am vrut să-l jignesc pe domnul Dodon. Nu știam că i se zice Dodon Gandon. I-am dat prezervativul și am văzut că toată lumea din jur râdea în hohote. Tot ei m-au pus să-i dau gandonul și tot ei râd de mine. Am colegi foarte răi, dacă-s mai proastă ca ei nu le permit să râdă de mine”, a declarat Virgina Facmi miss USM.

Solicitat de redactorii moldovesti.info să comenteze incidentul, Igor Dodon a anunțat că nu vede nimic rău în faptul că i s-a dăruit un prezervativ pus pe o banană. Ba mai mult, socialistul s-a gândit să dăruiască gandonul lui Vladimir Putin, atunci când se va pune în genunchi în fața lui, în semn de mare apreciere.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Dodon-prezervativ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Dodon-prezervativ-copy-150x150.jpgadminSocial
După ce Zinaida Greceanîi a primit o mătură de la un elev și patronul său, Igor Dodon, a fost umilit. Acesta a fost de curând la o întâlnire cu studenții de la USM. La final, când studenților li s-a permis să pună întrebări, tânăra câștigatoare a concursului de frumusețe...

Comentează