După ce Zinaida Greceanîi a primit o mătură de la un elev și patronul său, Igor Dodon, a fost umilit. Acesta a fost de curând la o întâlnire cu studenții de la USM. La final, când studenților li s-a permis să pună întrebări, tânăra câștigatoare a concursului de frumusețe miss USM, a ieșit în față ca să-i dea un cadou deputatului. Spre suprinderea tuturor aceasta i-a înmânat lui Igor Dodon un prezervativ pus pe o banană.

”Gandonul este semnul masculinității, al dorinței carnale. Cred că am fost înțeleasă greșit de cei din jur. Nu am vrut să-l jignesc pe domnul Dodon. Nu știam că i se zice Dodon Gandon. I-am dat prezervativul și am văzut că toată lumea din jur râdea în hohote. Tot ei m-au pus să-i dau gandonul și tot ei râd de mine. Am colegi foarte răi, dacă-s mai proastă ca ei nu le permit să râdă de mine”, a declarat Virgina Facmi miss USM.

Solicitat de redactorii moldovesti.info să comenteze incidentul, Igor Dodon a anunțat că nu vede nimic rău în faptul că i s-a dăruit un prezervativ pus pe o banană. Ba mai mult, socialistul s-a gândit să dăruiască gandonul lui Vladimir Putin, atunci când se va pune în genunchi în fața lui, în semn de mare apreciere.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Dodon-prezervativ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Dodon-prezervativ-copy-150x150.jpgadminSocial
După ce Zinaida Greceanîi a primit o mătură de la un elev și patronul său, Igor Dodon, a fost umilit. Acesta a fost de curând la o întâlnire cu studenții de la USM. La final, când studenților li s-a permis să pună întrebări, tânăra câștigatoare a concursului de frumusețe...

Comentează