Nato Tanc Codrut Kovesi copy

Vizita trupelor NATO la Chișinău s-a transformat într-o adevărată lovitură de stat. În loc să se pregătească de parada de 9 mai, așa cum au promis inițial, soldații americani au luat cu asalt hotelul Nobil. Aceștia se luptă cu titușki și încearcă să pătrundă în cel mai apărat obiectiv strategic din Moldova. Titușki apără însă cu îndârjire sediul central al Republicii Moldova. Din păcate, nu au nicio șansă, toată operațiunea este condusă de șefa DNA, Codruța Kovesi.

”Nimeni nu știe cum a intrat Kovesi în Moldova. Ea a mai încercat de câteva ori să ajungă la Chișinău ca să îl aresteze pe domnul Plahotniuc, dar de fiecare dată bravii noștri vameși au reușit să o oprească la frontieră și să o întoarcă în România. Credem că azi s-a ascuns în vreun tanc NATO sau a stat pitită în vreo ladă cu armament. Noi avem câini special dresați ca să recunoască mirosul Codruței Kovesi, să nu o lăsăm să intre în țară, de data asta DNA chiar a trecut Prutul”, a declarat în lacrimi ministrul Apărării din Republica Moldova, Talean Șalavaru.

Când au aflat că șeful lor este în pericol, mai mulți politicieni i-au sărit în ajutor. Mihai Ghimpu se bate la o ușă cu soldații NATO, iar Iurie Leancă la alta. Marian Pulu face bulbuci la intrarea principală și nu le permite soldaților să intre în cladire.

Pe de altă parte, Usatîi au început să cânte la karaoke cântece patriotice ca să-i îmbărbăteze pe cei care se apără vitejește în fața hotelului Nobil. Igor Dodon nu a decis încă dacă să se predea sau să mai aștepte. Cum Maia Sandu și Andrei Năstase nu știu cine dintre ei va fi președinte după ce va fi reținut Vlad Plahotniuc, Vladimir Voronin se pregătește să preia din nou puterea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Nato-Tanc-Codrut-Kovesi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Nato-Tanc-Codrut-Kovesi-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vizita trupelor NATO la Chișinău s-a transformat într-o adevărată lovitură de stat. În loc să se pregătească de parada de 9 mai, așa cum au promis inițial, soldații americani au luat cu asalt hotelul Nobil. Aceștia se luptă cu titușki și încearcă să pătrundă în cel mai apărat obiectiv strategic din...

Comentează