nato-tanc-codrut-kovesi-copy-300x210

Lucrurile se anunță a fi coibile. În Moldova până la urmă vor năvăli cei 30 de mii de oameni despre care a vorbit Prime WC din Moldova. Numai că nu vor fi migranți sirieni, ci vor fi procurori DNA. În schimb, discuțiile despre faptul că îi vor alunga pe moldoveni din case și le vor lua locurile de muncă sunt sulă la sulă adevărate.

”Noi am bătut palma cu unul din candidații la președinție. Nu vă spun care este candidatul, dar sigur știți despre ce persoană este vorba. Așadar, cei 30 de mii de procurori DNA vor intra în casele moldovenilor, îi vor da afară, vor confisca tot ce au și nu este totul. Cei 30 de mii de procurori DNA le vor lua și locurile de muncă moldovenilor, exact așa cum s-a vorbit până acum în campania erectorală”, a declarat Codruța Kovesi.

Procurorul șef al României a ținut însă să precizeze că vor fi dați afară din case deputații, miniștrii, oligarhii. Iar fără munci vor rămâne funcționarii, parlamentarii. Cu alte cuvinte ar trebui să le fie frică la toți cei care au furat. De frica celor 30 de mii de procurori DNA, lui Vlad Plahotniuc i s-a aprins curu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Nato-Tanc-Codrut-Kovesi-copy-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Nato-Tanc-Codrut-Kovesi-copy-300x210-300x210.jpgadminInternațional
Lucrurile se anunță a fi coibile. În Moldova până la urmă vor năvăli cei 30 de mii de oameni despre care a vorbit Prime WC din Moldova. Numai că nu vor fi migranți sirieni, ci vor fi procurori DNA. În schimb, discuțiile despre faptul că îi vor alunga pe...

Comentează