Incredibil. Acest lucru este ireal. Locuitorii Chișinăului au fost astăzi martorii unui moment cu adevărat șocant. În centrul capitalei a apărut un elev care… citea. La început nimeni nu a înțeles ce este obiectul ciudat pe care îl bălăngănea în mâini elevul. Pe urmă cineva s-a prins că este vorba de o carte, iar informația s-a transmis din gură în gură până în fund la taxatoare.

Evenimentul este cu atât mai șocant, cu cât elevul nu părea să fie interesat de nicio acțiune pe care o fac de regulă copiii moldovenilor. Cu cartea nu poți să prinzi pokemoni. Cu cartea nu poți să-ți faci niciun selfie în toaletă la Cocos. Cu cartea nu te poți juca Cиний Kит. Dimpotrivă, cartea este plină de tot felul de semne ciudate care se numesc litere, pe care dacă le unești unele lângă altele, îți rezultă cuvinte. Iar dacă înțelegi cuvintele, îți pot ieși chiar și propoziții.

Informația bizară a fost confirmată de către comisarul șef al poliției capitalei, Leonea Ibati, care a dispus arestarea elevului cititor pentru tulburarea liniștii publice. Din fericire, polițiștii au descoperit că elevul nu era din Moldova, ci era un turist român care se pripășise pe plaiurile noastre natale. Imediat a fost escortat de vameși la ieșirea din țară, iar cartea a fost arsă pe rug ca să nu le dea idei elevilor moldoveni să citească. Mâine, poimâine pot ajunge chiar să gândească, iar asta înseamnă că nu-l vor mai vota pe Dodon, Plahotniuc, Ghimpu, Leancă, Lupu și toată bratvaua.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Cititor-arestat-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Cititor-arestat-CNA-copy-300x300.jpgadminSocial
Incredibil. Acest lucru este ireal. Locuitorii Chișinăului au fost astăzi martorii unui moment cu adevărat șocant. În centrul capitalei a apărut un elev care... citea. La început nimeni nu a înțeles ce este obiectul ciudat pe care îl bălăngănea în mâini elevul. Pe urmă cineva s-a prins că este...

Comentează