dorin-chirtoaca-liuba-copy

Dorin Chirtoacă se lansează în șoubiz. Edilul capitalei a decis că are nevoie de o împrospătare a imaginii sale și, impulsionat de succesul concertelor sale din garaj, a decis să-și facă o formație de cântecaci. Formația s-a ales și cu un nume extrem de atractiv. O combinație fericită între Liuda și Liubă.

”Vom cânta multă muzică rusească, vom cânta mult șanson. M-a uimit succesul filmulețului din garaj. Dacă aș fi cântat ceva de Doga, nu se uita nimeni la mine. Dar dacă am cântat din repertoriul Liubă, gata, toată lumea a rămas mulțumită. Este important de precizat, că numele formației mele, Liudă, este un hibrid dintre numele unchiului meu, Liuda și numele formației preferate, Liubă”, a declarat extrem de fericit, Dorin Chirtoacă.

Primele concerte Dorin Chirtoacă urmează să le organizeze în campania erectorală. Cu această muzică, edilul va reuși să-și crească din nou ratingul, astfel încât vrea să candideze la Bălți, unde să cânte la karaoke toată ziua. Între timp a apărut și primul clip al formației Liudă. Îl vedeți mai jos.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Dorin-Chirtoaca-Liuba-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Dorin-Chirtoaca-Liuba-copy-1-300x300.jpgadminMonden
Dorin Chirtoacă se lansează în șoubiz. Edilul capitalei a decis că are nevoie de o împrospătare a imaginii sale și, impulsionat de succesul concertelor sale din garaj, a decis să-și facă o formație de cântecaci. Formația s-a ales și cu un nume extrem de atractiv. O combinație fericită între Liuda...

Comentează