Uniunea Europeana a venit în sfârșit cu o explicație oficială și a recunoscut unde urmau să meargă cei 100 de milioane de euro în Moldova. Din primele declarații, așa este – banii, ajutor de la UE, ar fi trebuit să ajungă la copiii din Moldova.

”Dar nu este vorba de orice copil mucos. Este vorba de cei mai importanți copii, copiii unor oameni de vază. E vorba de copiii lui Plaha, Candu, Filip, Dodon, Leancă. Acum, săracii, ce o să facă fără milioanele de euro. Cum o să-și poată cumpăra avioane de lux, limuzine și vacanțe exotice? Sărmanii copii de milionari, aveau și ei niște cheltuieli. Chiar dacă au peste 25 de ani, copiii politicienilor nu se pot apuca de muncă acum, este prea rușinos pentru ei. În plus, i-ar râde prietenii lor, copiii lui Putin, Lukașenko, Erdogan, Dragnea”, a declarat ambasadorul UE în Republica Moldova, Dick Suckmydickfuck.

Totodată, UE se plânge că ar vrea să trimită banii în Moldova, dar Maia Sandu și Andrei Năstase le interzice categoric acest lucru. Potrivit articolului 69 din regulamentul privind Fondurile Uniunii Rambursate Trimestrial, pe scurt – FURT, Andrei Năstase și Maia Sandu pot interzice trimiterea acestor Fonduri în conturile copiilor nevoiași, adică copiii lui Plaha, Candu, Filip, Dodon, Leancă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Vlad-Plahotniuc-Umbrela-Bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Vlad-Plahotniuc-Umbrela-Bani-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Uniunea Europeana a venit în sfârșit cu o explicație oficială și a recunoscut unde urmau să meargă cei 100 de milioane de euro în Moldova. Din primele declarații, așa este - banii, ajutor de la UE, ar fi trebuit să ajungă la copiii din Moldova. ”Dar nu este vorba de...

Comentează