Vești proaste pentru moldoveni. Aceștia nu mai au voie să taie porcii în ogradă ca până acum. Uniunea Europeană a decis acest lucru, iar Moldova, pentru că vrea să se integreze în UE, trebuie să respecte noua legislație. Astfel, că de Crăciun vom fi obligați să cumpărăm carne de porc doar de la magazin.

”Vreau să vă spun că pentru prima dată în viața mea eu sunt de acord cu ce spune Uniunea Europeană. M-am săturat ca toată lumea să mă compare cu un porc mare și gras numai bun de tăiat. Pe moldovesti.info, de exemplu, mi se pune fața mea grasă la toți porcii de pe internet. Moldovenii când taie câte un porc primul lucru pe care îl fac scriu pe acel porc că este Dodon. Am început să am coșmaruri că mă taie moldovenii”, a declarat în lacrimi prezikul Moldovei, Igor Dodon.

Poliția va umbla din poartă în poartă și acolo unde va auzi guițat de porc, va intra, iar porcul va fi privatizat. Nemulțumiți, dar inventivi, înainte de Crăciun, când se taie porcii, moldovenii au început să le pună botnițe la porci ca să-i taie în liniște.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Igor-Dodon-Porc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Igor-Dodon-Porc-300x300.jpgadminInternațional
Vești proaste pentru moldoveni. Aceștia nu mai au voie să taie porcii în ogradă ca până acum. Uniunea Europeană a decis acest lucru, iar Moldova, pentru că vrea să se integreze în UE, trebuie să respecte noua legislație. Astfel, că de Crăciun vom fi obligați să cumpărăm carne de...

Comentează