igor-dodon-protest-cetatenie-copy

Știrea despre emigranții care vor fi trimiși în Moldova este perfect adevărată. Informația a fost confirmată astăzi chiar de Angela Merkel. Cancelarul Germaniei a anunțat că a identificat deja 30 de mii de emigranți care locuiesc și lucrează în Europa și care l-au votat pe Dodon. Toți aceștia vor fi trimiși fără nicio discuție în Republica Moldova.

”Dacă vă place Dodon, dacă îl votați pe Dodon, idite nah… hai să vă văd cum vă angajați în Rasia. Nu este frumos să stai în Europa, să te bucuri de salarii europene, de calitatea vieții europene, dar să votezi cu Dodon. Așa că Dodon a avut dreptate când a spus că vă voi trimite emigranți. Voi trimite 30 de mii de emigranți în Moldova. Dar nu vor fi sirieni, vor fi emigranții moldoveni”, a anunțat Angela Merkel pe contul său de odnoklassniki.

Potrivit Angelei Merkel, autoritățile europene i-au luat la ochi și pe restul emigranților moldoveni care locuiesc în Europa, dar înjură UE și votează cu Dodon. Astfel, dacă în turul al doilea Maia nu ajunge președinte, resturile emigranților dodoniști vor fi depistați cu ajutorul camerelor de supraveghere și trimiși în Moldova să le găsească Dodon de muncă în Rasia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Protest-Cetatenie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Protest-Cetatenie-copy-300x300.jpgadminInternațional
Știrea despre emigranții care vor fi trimiși în Moldova este perfect adevărată. Informația a fost confirmată astăzi chiar de Angela Merkel. Cancelarul Germaniei a anunțat că a identificat deja 30 de mii de emigranți care locuiesc și lucrează în Europa și care l-au votat pe Dodon. Toți aceștia vor fi...

Comentează