Refugiati cetatenii romanesti copy

Vești proaste de la Bruxelles. Din cauza invaziei de refugiați sirieni și arabi, UE obligă România să anuleze cetățeniile acordate moldovenilor. Motivele? Statele membre UE trebuie să aibă grijă în primul rând de arabii din Siria, iar moldovenii nu mai au loc în Europa și așa prea aglomerată.

”Moldovenii trebuie să înțeleagă, nu avem nimic cu ei, dar trebuie să ajutăm refugiații, că așa este civilizat. Trebuie să le construim case, să le plătim ajutoare sociale, să le donăm televizoare, să le aducem mâncare. Va trebui să le retragem cetățeniile moldovenilor, pentru că oricum ei fură. Le-am dat bani să construiască drumurile la ei în țară și au furat tot”, a declarat comisarul șef al Uniunii Europene, Dick Cock Juncker.

Potrivit comisarului șef al Uniunii Europene, moldovenii nu merită să fie membri ai UE mai ales după ce au furat un miliard de dolari și acum nimeni din Moldova nu recunoaște nimic. Partea bună, însă, nu la toți moldovenii li se va retrage cetățenia. Pentru că România a intrat în UE din 2007, cei care au primit cetățenia înainte au scăpat și pot răsufla ușurați, resturile trebuie să aducă buletinele și pașapoartele românești de urgență la poliție. Buletinele și pașapoartele moldovenilor nu vor fi distruse, ci vor ajunge în mâinile refugiaților sirieni, noii cetățeni europeni.

Share on Facebook29Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Refugiati-cetatenii-romanesti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Refugiati-cetatenii-romanesti-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vești proaste de la Bruxelles. Din cauza invaziei de refugiați sirieni și arabi, UE obligă România să anuleze cetățeniile acordate moldovenilor. Motivele? Statele membre UE trebuie să aibă grijă în primul rând de arabii din Siria, iar moldovenii nu mai au loc în Europa și așa prea aglomerată. ”Moldovenii trebuie...

Comentează