A fost o zi tristă pentru Republica Moldova. Cu regret, sute de mii de oameni au plâns astăzi când au citit o știre extrem de rea pentru țara noastră. Și anume că polițiștii ucraineni au zădărnicit un atentat la viața lui Plaha. Moldovenii sunt atât de supărați, că au declarat zi de doliu.

”Blea, ucrainenii iștea au ce au cu noi. Nahrena le trebuia la haholi să-i aresteze pe pațani? Ce le trebuia lor huineaua asta? Ne-au luat teritoriile țări noastre, ne-au luat ieșirea la mare, Nordul Moldovei, iar acum îi arestează pe pațanii care ne voiau binele, am fi scăpat și noi de Plaha. Blea, și padle sunt haholii iștea”, a declarat în lacrimi moldoveanul Leonea Ibatisasati.

În semn de doliu pentru atentatul nereușit la viața lui Plaha, moldovenii au anunțat că nu vor pune astăzi gura pe vinul lor preferat, Gura Căinarului și nu vor bea 40 de pahare. De asemenea, moldovenii plecați la muncă peste hotare nu vor trimite niciun ban acasă. Pe de altă parte, mitropolitul Vladimir susține că moldovenii ar trebui să meargă mai des pe la biserici, să pună lumânări și să plătească blesteme pe numele lui Plaha. Mitropolitul Vladimir susține că numărul blestemelor pe care le citesc preoții în biserici a scăzut la jumătate în ultima vreme.

În schimb, jurnașliuștile, anal-iștii și bleagherii de la Publika WC au fost în delir maxim. Aceștia au plâns de bucurie și l-au pupat în fund pe Plaha în direct.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Vlad-Plahotniuc-Tabara.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Vlad-Plahotniuc-Tabara-300x210.jpgadminSocial
A fost o zi tristă pentru Republica Moldova. Cu regret, sute de mii de oameni au plâns astăzi când au citit o știre extrem de rea pentru țara noastră. Și anume că polițiștii ucraineni au zădărnicit un atentat la viața lui Plaha. Moldovenii sunt atât de supărați, că au...

Comentează