Celebra companie americănească de Taxi a anunțat că va deschide o filială și în Moldova. Aceasta ar fi deschis mai demult filiata, dar, din păcate, moldovenii au cele mai răpciugoase și mai stricate mașini din lume. Ca să cucerească piața moldovenească, Uber a anunțat că pentru prima data în lume va folosi în loc de mașini, căruțe.

”Am akhooyt când am văzut în ce stare sunt mașinile moldovenilor. Majoritatea cu numere de Transnistria, trebuie sa ai grijă să nu te piardă pe drum când merg. Uneia i-a zburat motorul și șoferul a spart podeaua, apoi ne-a rugat să băgăm picioarele și să alergăm cu 100 la oră. Așa ceva este inimaginabil. În Moldova căruțele sunt în stare mai bună decât mașinile, așa că am decis să folosim căruțele pe post de taxi Uber. Oricum, cei mai mulți moldoveni sunt țărani și nu vor face diferența”, a declarat reprezentantul Uber în Moldova, Leonea Iaibu.

Ca să acceseze Uber Moldova, moldovenii vor trebui să intre pe site-ul www.hăisaceală.herghelia. Aici vor alege un iezdovoi în funcție de calitatea căruței. Cei care vor să meargă în căruță cu paie vor plăti doar 5 lei de la Ciocana până în Centru. Cei care vor să meargă cu căruța care are semn de Mercedes vor plăti 10 lei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Uber-Caruta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Uber-Caruta-copy-300x300.jpgadminSocial
Celebra companie americănească de Taxi a anunțat că va deschide o filială și în Moldova. Aceasta ar fi deschis mai demult filiata, dar, din păcate, moldovenii au cele mai răpciugoase și mai stricate mașini din lume. Ca să cucerească piața moldovenească, Uber a anunțat că pentru prima data în...

Comentează