Cel mai caratist deputat din Moldova, Constantin Țuțu, deținătorul centurii galubaia de Aikidos și câștigătorul titlului de badigard șef a fost spart în bătaie aseară în satul Peezdeala de Jos. Nimeni nu se aștepta ca cel de care se tem toți deputații din Parlament să și-o ia la bot de la niște oameni atât de pașnici și de pensionari. Din păcate, Costea Țuțu a încălcat legea de bază în Moldova și a șuierat politic în biserică.

”Noi suntem oameni pașnici, cu frică de Mnezău. Dar nu am putut răbda o astfel de bajeocoră. Dacă ai venit la noi în biserică în sat, stai cuminte într-un colț și ascultă-l pe preot. Nu te băga ca păduchele în frunte. Când l-am văzut că nu se ogoiește și făcea propagandă electorală în timpul slujbei, ne-am enervat, ne-am ridicat din genunchi și l-am luat la trei păzește cu sfântul Nicolai din cui, că nu nimerea mașina să fugă din sat”, a declarat enoriașa pioasă Baba Tanga de 80 de ani.

Costea Țuțu a fost marcat atât de tare de bătaia pe care a primit-o de la enoriași, că și-a suspendat campania electorală pentru 10-20 de luni. Acesta a declarat și că nu va merge o perioadă la trenirovkă și își va lua doar abedul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Tutu-batut-biserica-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Tutu-batut-biserica-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai caratist deputat din Moldova, Constantin Țuțu, deținătorul centurii galubaia de Aikidos și câștigătorul titlului de badigard șef a fost spart în bătaie aseară în satul Peezdeala de Jos. Nimeni nu se aștepta ca cel de care se tem toți deputații din Parlament să și-o ia la bot...

Comentează