Celebrul deputat și boxer, Constea Țuțu, a făcut o ofertă stafului lui Mayweather. Țuțu vrea să boxeze cu cel mai puternic luptător al momentului și, mai mult, susține că îl poate bate. Constantin Țuțu, cunoscut ca șestiorca lui Vlad Plahotniuc, este gata să zboare în orice moment la Las Vegas ca să-l răzbune pe McGregor.

”Mayweather trebuie să înțeleagă, cu moldovenii nu-ți merge la fel de bine ca cu irlandejii. În locul lui McGregor, îl prindeam și îi dădeam niște zdubaci de îi săreau dinții falși din gură. Îi sărea fesul din cap. Un meci cu el nu se compară cu meciurile pe care le am zi de zi. Ieri am fost la o strelcă în Șoldănești și m-am bătut cu un bețiv de acolo, iaca acela boxer, nu jigăritul de Maywather. Eu sunt mai tare ca McGregor, sunt șestiorca lu’ Plaha”, a declarat de la tribuna Parlamentului Constantin Țuțu.

Vlad Plahotniuc susține că are suficienți bani să organizeze o gală pentru șestiorca sa. ”De când sunt la putere, fac afaceri profitabile cu moldovenii, am luat de curând un miliard de euro și pot să plătesc un meci, oricât de scump. Doar că o să le fie frică americanilor de Costea”, le-a declarat Vlad Plahotniuc redactorilor moldovești.info. Staff-ul lui Mayweather susține că a auzit pentru prima dată de Țuțu, așa că refuză să lupte cu un boxer din țara africană numită Ripablik Of Of Of Malldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/img_7778.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/img_7778-300x210.jpgadminInternațional
Celebrul deputat și boxer, Constea Țuțu, a făcut o ofertă stafului lui Mayweather. Țuțu vrea să boxeze cu cel mai puternic luptător al momentului și, mai mult, susține că îl poate bate. Constantin Țuțu, cunoscut ca șestiorca lui Vlad Plahotniuc, este gata să zboare în orice moment la Las...

Comentează