Constantin Tutu scolar copy

Cunoscutul bodyguard Constantin Țuțu a dezvăluit motivele pentru care s-a decis să-și dea la ASEM doctoratul. Bodyguardul susține că încă din clasa a 2 a scris o compunere formată din 3 propoziții. În compunere a explicat ce vrea să se facă când va crește mare și va ajunge șestiorka lui Plahotniuc.

”Încă din clasa a 2-a am vrut să mă fac proctolog. Vreau să știu cum să îl pup bine în cur pe domnul Vlad Plahotniuc. Așa că m-am dus cu diploma de 2 clase la ASEM și i-am rugat să mă primească la doctorat. Pațani kankretnâie acolo, m-au acceptat chiar dacă nu știu să scriu”, a spus Constantin Țuțu pentru redactorii moldovesti.info.

Ca să învețe la doctorat, Constantin Țuțu a anunțat deja că va lua cursuri de învățare a alfabetului. Mai mult, Constantin Țuțu promite să termine de citit romanul fluviu ”Capra cu trei iezi” pe care l-a început în clasa a 2-a.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Constantin-Tutu-scolar-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Constantin-Tutu-scolar-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cunoscutul bodyguard Constantin Țuțu a dezvăluit motivele pentru care s-a decis să-și dea la ASEM doctoratul. Bodyguardul susține că încă din clasa a 2 a scris o compunere formată din 3 propoziții. În compunere a explicat ce vrea să se facă când va crește mare și va ajunge șestiorka...

Comentează