Costea Țuțu, principalul dezbătător de dinți de la PD explică lipsa sa de la dezbaterea electorală de ieri. Caratistul susține că lui îi plac alte dezbateri, așa că atunci când a aflat că la Edineț se întâmplă o dezbatere cu pumni, a lăsat baltă totul în Chișinău și s-a dus până acolo.

”Bleaha muha. Eu, pațani, am întârziat. Eu am fost la trenirovkă. Eu am luat abedul. Eu am întârziat la dezbatere la Edineț. Am înțeles că pațanii mei au făcut tăt atlichna. Bleaha muha. Eu aș fi vrut să particip la dezbaterea asta. Eu am fost la tăte dezbaterile importante din Moldova. Pahanul Plaha mă trimite la tăte strelci… ăăă, mă scuzaț, la tăte dezbaterile. Eu sunt bun la dezbateri de dinți, de plămâni. Nahrena nia dezbateri la tilivizor. Eu iubesc dezbaterile”, a declarat Costea Țuțu într-o conferință de presă despre campania sa erectorală.

Polițiștii din Edineț au anunțat deja că bătaia care s-a produs sub ochii săi nu a avut loc pentru că la ea nu a participat principalul dezbătător de dinți de la PD. Așadar, această bătaie a fost anulată, iar următoarea va avea loc după abed și trenirovkă. Ori băieții duri din Edineț știu, locul întâlnirii nu trebuie schimbat!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Conferinta-ACUM-Costea-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Conferinta-ACUM-Costea-Tutu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Costea Țuțu, principalul dezbătător de dinți de la PD explică lipsa sa de la dezbaterea electorală de ieri. Caratistul susține că lui îi plac alte dezbateri, așa că atunci când a aflat că la Edineț se întâmplă o dezbatere cu pumni, a lăsat baltă totul în Chișinău și s-a...

Comentează