Zile amare pentru cel mai cunoscut caratist din Moldova. După ce i-a fugit din țară stăpânul, fostul deputat a fost prins și bătut de câțiva protestatari din Șorhei. Mai mult decât atât, șestiorca lui Plahotniuc a fost aruncat și în tomberon de șorheienii înfuriați.

”Ne-a amăgit, a zis că ne plătește cu ziua de stat în corturi. Peeszdetz și ne-am enervat… nu ne-a plătit ultimele zile de stat în corturi. Ne-a adus doar mâncare de La Plăcinte, ne scuzați, de La Plahacinte și atât. În rest am stat ca proștii ce suntem în soare și ne-a bătut la cap”, a declarat Leonea Iaibu, protestatar din Șorhei.

Plin de lacrimi, caratistul a declarat că el nu a fost la abed de când i-a plecat stăpânul, că nu mai are unde să-și facă trenirovka. Acesta s-a dus la Publika WC, dar și acolo era haos mare, așa că s-a dus să se culce în tomberon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/costea-tutu-tomberon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/costea-tutu-tomberon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Zile amare pentru cel mai cunoscut caratist din Moldova. După ce i-a fugit din țară stăpânul, fostul deputat a fost prins și bătut de câțiva protestatari din Șorhei. Mai mult decât atât, șestiorca lui Plahotniuc a fost aruncat și în tomberon de șorheienii înfuriați. ”Ne-a amăgit, a zis că ne...

Comentează