Constantin Țuțu bătut la Orhei copy

Celebrul deputat responsabil de cultură, Constantin Țuțu, a fost snopit în bătaie duminica aceasta în orașul administrat de Ilan Shor. Potrivit martorilor, ca în fiecare sâmbătă sau duminică, orheienii stăteau în șanțuri cu o bancă de vin subsuoară și nu deranjau pe nimeni. A oprit un BMW cu geamuri fumurii, din mașină a coborât un băietan care a început să le spună oamenilor șorheieni, arheieni. Câțiva nu au mai avut răbdare și l-au luat la palme. Băietanul, adică Țuțea, are altă versiune.

”Eu mergeam liniștit prin Orhei, căutam primăria că vreau să-mi fac și eu un Duty Free în oraș. I-am văzut pe oamenii aceștia stând pe marginea drumului, bând vin ca să se răcorească. Am oprit să-i întreb dacă sunt de-ai locului. Apoi am vrut să știu cum se numește corect orașul, Arhei sau Șorhei”, a declarat cel mai cultural deputat din Parlament.

De supărare, Constantin Țuțu a plâns deja în poală la Vladimir Plahotniuc și i-a cerut ajutorul. Adică să intervină și să-i pedepsească pe șorheieni. Ghinion. Șeful său nu se bagă în Șorhei. Vlad Plahontiuc refuză să intre pe tărâmul lui Shor de frica fanilor săi extrem de fanatici.

Țuțu bătut măr la Orhei după ce a râs de orheieni: ”i-am întrebat doar cum se numește satul lor Arhei sau Șorhei”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Constantin-Țuțu-bătut-la-Orhei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Constantin-Țuțu-bătut-la-Orhei-copy-300x300.jpgadminPoliticbătaie,Contantin Țuțu,Ilan Shor,Orhei,Șorhei
Celebrul deputat responsabil de cultură, Constantin Țuțu, a fost snopit în bătaie duminica aceasta în orașul administrat de Ilan Shor. Potrivit martorilor, ca în fiecare sâmbătă sau duminică, orheienii stăteau în șanțuri cu o bancă de vin subsuoară și nu deranjau pe nimeni. A oprit un BMW cu geamuri...

Comentează