Constantin Tutu preot bataie copy

Preotul shaolin și caratist a făcut o victimă VIP după protestul împotriva homosexualilor. Tocmai se terminase manifestația, unde părintele a aruncat cu ouă, a rupt vreo 4 mâini, a luxat vreo 10 picioare. Nervos că nu a fost lăsat să bată mai mulți homosexuali l-a observat pe Constatin Țuțu pe stradă. Din păcate pentru deputat, preotul shaolin și caratist a crezut că Țuțu este și el susținător Gender-Doc.

”Se îmbrățișa cu niște băieți, erau în chiloți, dezbrăcați. De unde să știu că este boxior. Eram înfierbântat după protest și vedeam homosexuali peste tot. Așa că când l-am luat la șiomăjit și pe Țuțu, de au fugit toți boxiorii lui. L-am mângâiat un pic cum ne învață la mănăstirea de călugări shaolini. I-am dat mai tare doar pentru că mă gâdila cu pumnii și cu picioarele lui. I-am ars un dos de palmă lui Țuțu că a început să spună Tatăl Nostru invers”, a declarat preotul shaolin și caratist, Lionea Iotvoimati, de la mănăstirea Kung Fututzi Washumati Aikiduță din Nisporeni.

Preotul shaolin și caratist este mare maestru de dat la bot. Are centură neagră cu cristale swarovski la stilul cotonogit. Așa că nimeni nu are nicio șansă în fața lui, nici măcar Constatin Țuțu. Partea bună este că părintele a promis că se va implicat tot mai mult în viața politică a Moldovei. Va merge să bată și alți deputați, următorul pe listă fiind chiar Liuda.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Constantin-Tutu-preot-bataie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Constantin-Tutu-preot-bataie-copy-300x300.jpgadminPolitic
Preotul shaolin și caratist a făcut o victimă VIP după protestul împotriva homosexualilor. Tocmai se terminase manifestația, unde părintele a aruncat cu ouă, a rupt vreo 4 mâini, a luxat vreo 10 picioare. Nervos că nu a fost lăsat să bată mai mulți homosexuali l-a observat pe Constatin Țuțu...

Comentează