Turisti moldoveni in Romania copy

După ce au fost în vacanță pe litoralul românesc, mai mulți moldoveni au trimis scrisori de nemulțumire agențiilor de turism. În acestea au înjurat și au jurat că nu mai calcă niciodată pe plajele românești. Cele mai multe nemulțumiri sunt legate de faptul că moldovenii s-au simțit complet rătăciți și străini în România.

”Noi am mai fost și la Grecia, și la Turcia și la Bulgaria. Peste tot chelnerii știau rusa, îți spuneau spasiba, pajalusta. Aici nici măcar meniurile din restorante nu erau în rusă. De oameni ce să mai zic, nu știa nimeni rusa. Chelnerii se strâmbau ca muierile și vorbeau ca la televizor. Chiar i-am zis lui unu, tu ce, uăi, ești gay sau muiere de grăiești așa? Nu mai călcăm aici”, a declarat Ion Tupoiu, turis din Republica Moldova pentru redactorii moldovesti.info.

Turiștii moldoveni cer acum o parte din bani înapoi și vor să dea în judecată hotelurile din România. Aceștia se declară extrem de supărați pentru că timp de o săptămână nu au auzit niciun cântec de Stas Mihailov. Ca să le facă pe plac, hotelurile și restaurantele din România au bătut în retragere și au declarat că vor angaja mai mulți haholi de la Zatoka.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Turisti-moldoveni-in-Romania-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Turisti-moldoveni-in-Romania-copy-300x300.jpgadminInternaționalLimba Rusă,Moldova,România,turist
După ce au fost în vacanță pe litoralul românesc, mai mulți moldoveni au trimis scrisori de nemulțumire agențiilor de turism. În acestea au înjurat și au jurat că nu mai calcă niciodată pe plajele românești. Cele mai multe nemulțumiri sunt legate de faptul că moldovenii s-au simțit complet rătăciți...

Comentează