Câteva pensionare din Șoldănești și-au scos virginitatea la vânzare pe mica publicitate, după ce au aflat de la nepoate că unii italieni sunt dispuși să plătească pentru virginitate și 10 mii de euro. Acestea au dat un anunț și așteaptă să fie contactate.

Virgină de 75 de ani, îmi vând virginitatea pentru cel puțin 10.000 de euro. Banii pot fi trimiși și prin poștă. Sunt femeie serioasă și nu vreau să fiu contactată decât de cei care vor să cumpere. Intim ne predlagati!” Acest anunț, apărut la mica publicitate, a stârnit deja interesul multor italieni obsedați, care vin în Moldova pentru turism sexual. Italienii au însă o problemă, spre raionul Șoldănești nu există drumuri. Pot ajunge acolo doar călare, dar riscă să fie tâlhăriți de haiducii care bântuie codrii Șoldăneștilor.

Nicolaie Fachiu, șeful direcției turism sexual din cadrul ministerului Turismului, susține că lipsa infrastructurii este o problemă pentru toți cei care vin să facă turism sexual în țara noastră. Acesta cerut ministerului transporturilor să creeze măcar o potecă pe care să se circule 2 luni pe an spre Șoldănești. Asta pentru a exploata resursele turismului sexual gerontofil din zonă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Virginitate-vanzare-Soldanesti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Virginitate-vanzare-Soldanesti-copy-150x150.jpgadminSocial
Câteva pensionare din Șoldănești și-au scos virginitatea la vânzare pe mica publicitate, după ce au aflat de la nepoate că unii italieni sunt dispuși să plătească pentru virginitate și 10 mii de euro. Acestea au dat un anunț și așteaptă să fie contactate. ”Virgină de 75 de ani, îmi vând...

Comentează