Igor Dodon a avut grave probleme în Turcia, unde a zburat cu avionul lui Vlad Plahotniuc ca să se odihnească oleacă. Din păcate, sărmanul nostru prezik nu s-a putut odihni cum se cuvine. Acesta a fost alungat din Antalia de către musulmanii de acolo.

”Am aflat că nu i-a primit pe frații noștri sirieni din Moldova. Că și-a bătut joc de ei în campania erectorală. Așa că nu l-am mai putut terpi în Turcia și l-am alungat cu tot cu avionul lui Plaha. Astfel i-am răzbunat pe frații sirieni. În plus, nu ne plac porcii. Religia interzice porcii în țara noastră”, a declarat Rakhat Abdoul Hobâldâk Shiontâk.

Până la urmă Plahotniuc a trimis alt avion privat ca să-l ia pe Dodon din Turcia. Ca să se odihnească bine, prezikul Republicii Moldova ar putea merge în Siberia unde este așteptat de frații ruși. Ca să fie și mai aproape de nărodul care l-a votat, Igor Dodon promite să vină să se hodinească un pic și la Vadul lui Vodă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Dodon-pe-plaja-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Dodon-pe-plaja-porc-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon a avut grave probleme în Turcia, unde a zburat cu avionul lui Vlad Plahotniuc ca să se odihnească oleacă. Din păcate, sărmanul nostru prezik nu s-a putut odihni cum se cuvine. Acesta a fost alungat din Antalia de către musulmanii de acolo. ”Am aflat că nu i-a primit...

Comentează