Donald Trump este extrem de enervat pe guvernul SUA. Președintele Statelor Unite l-a demis pe premierul de la Washington după ce a aflat că acesta a arentat 40 la suta din teritoriul Moldovei. Extrem de supărat, Trump a cerut ca americanii să se retragă repede din Moldova până nu este prea târziu.

”What a fuck? This is a fucking poor country. You are fucking stupid? We have mexicans. So we have no needs in idiots from Moldova. They are lazy, they drink a lot, they have Plahotniuc. I hate this guy. He want to steal our Treasury, like he stole a billion from Moldavian States Bank. I will fuck you every day for fucking stupidity you have done. You’re bunch of idiots. I don’t need Plaha in my country, get him a fuck out of here”, a declarat Donald Duck Trump în timpul conferinței de presă.

Noi, redactorii moldovesti.info nu știm ce a zis. Din fericire, ministrul Afacerilor Exterioare, Andrei Dalbanur, a tradus această alocațiune pentru cetățenii moldoveni. Potrivit ministrului plenipotență și extraordinar de gras, Donald Duck Trump a anunțat: ”de astăzi Moldova intră într-o etapă fericită a existenței sale. Vrem să ne împăcăm bine cu cel mai luminat politician al tuturor timpurilor, Plahotniuc. Îl vreau pe Plahotniuc cât mai repede la Casa Albă, este o adevărată comoară pentru noi!”

Vlad Plahotniuc și-a pregătit deja avionul personal ca să zboare până la Washington. Acesta a anunțat că îl ea cu el și pe Dodon ca să-l cătăie din nou cu avionul său.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Donald-Trump-Fuck-You-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Donald-Trump-Fuck-You-copy-300x300.jpgadminSocial
Donald Trump este extrem de enervat pe guvernul SUA. Președintele Statelor Unite l-a demis pe premierul de la Washington după ce a aflat că acesta a arentat 40 la suta din teritoriul Moldovei. Extrem de supărat, Trump a cerut ca americanii să se retragă repede din Moldova până nu...

Comentează