Președintele de la Casa Albă i-a introdus pe moldoveni pe lista cetățenilor care nu au ce căuta în SUA. Moldova este astfel a 69 țară din care nu se poate ajunge în America. Donald Trump susține că are un motiv întemeiat. Acesta a aflat de furtul miliardului, iar acum îi este frică.

”Dacă printre moldovenii cinstiți care vin în SUA se strecoară Plaha sau alți politicieni hoți din Moldova? Nu, nu vreau să risc. Acești politicieni nu vor să rămână în țara lor, că nu mai au ce fura, așa că vin în America. Când am aflat că dintr-o țară așa de mică și săracă au furat un miliard, am ahuit. Vă dați seama dacă ajung în SUA… Noi suntem cea mai bogată țară din lume. De aici ar putea fura totul de-a valma. Mai intrăm într-o nouă criză economică din cauza politicienilor moldoveni corupți. Și apoi, am și eu miliardele mele. Nu vreau să mi le fure”, a declarat Donald Trump.

Din fericire, moldovenii care au avut de plecat au plecat. În Moldova au rămas doar niște fricoși care se mulțumeșc să plătească din buzunarele lor furtul miliardului. Sancțiunea lui Trump este astfel floare la ureche. Și asta pentru că toți moldovenii care vor să plece din balota moldovenească și-au făcut deja acte de oameni normali, adică buletine românești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Bancnota-un-miliard-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Bancnota-un-miliard-copy-1-300x258.jpgadminInternațional
Președintele de la Casa Albă i-a introdus pe moldoveni pe lista cetățenilor care nu au ce căuta în SUA. Moldova este astfel a 69 țară din care nu se poate ajunge în America. Donald Trump susține că are un motiv întemeiat. Acesta a aflat de furtul miliardului, iar acum...

Comentează