Moldovenii sunt din nou în centrul atenției presei mondiale. Asta după ce au făcut o descoperire unică în arheologie, dar, din păcate, au stricat-o. Vasile Tepliță, Ghiță Poloboc și Vanea Usturoi erau angajați în Qatar, la construcții și în timpul unor săpături au găsit un ou uriaș. Acesta era lângă un schelet de dinozaur. Oul părea că s-a păstrat foarte bine datorită unei pungi de petrol. Numai că în loc să-l predea, moldovenii l-au mâncat.

”Am aprins focul, am adus trei tigăi, am spart oul și l-am prăjit așa cum facem la Moldova. Apoi am făcut o mămăliguță. Păcat că nu ne dau voie aici cu jumări de porc, dar am mâncat așa. Noi nu știam că sunt ouă de dinozaur. De unde să știm? La noi nu există dinozauri. Așa că am crezut că au găini mai mari. Foarte bună omleta din ou de dinozaur”, a declarat Vasile Tepliță, muncitor moldovean.

Autoritățile din Qatar au decis să-i expulzeze pe cei trei moldoveni din cauza incidentului. Oul de dinozaur era unic în lume pentru că se păstrase intact, iar din el putea ieși un Pterozaur de toată frumusețea. Asta ar fi însemnat revenirea la viață a unei specii de animal dispărut. Moldovenii vor fi anchetați în Moldova pentru distrugerea naturii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Ou-mare-moldoveni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Ou-mare-moldoveni-copy-150x150.jpgadminSocial
Moldovenii sunt din nou în centrul atenției presei mondiale. Asta după ce au făcut o descoperire unică în arheologie, dar, din păcate, au stricat-o. Vasile Tepliță, Ghiță Poloboc și Vanea Usturoi erau angajați în Qatar, la construcții și în timpul unor săpături au găsit un ou uriaș. Acesta era...

Comentează