Moldova este în stare de alertă. Transnistria este extrem de supărată și a anunțat că rupe relațiile diplomatice cu Chișinăul. Toți diplomații transnistreni au fost retrași la Tiraspol, iar moldovenii nu vor mai avea voie să-și înscrie mașinile în stânga Nistrului.

”Ne-am zaibit de vâieboanele moldovenești. Noi ne doream să-l arestăm și să-l torturăm pe Șevchuk la KGB, dar voi îl țineți ascuns. Pentru asta o să trimitem armata a 14-a peste voi și o să-l luăm pe fostul nostru prezident. Dar până atunci vă dăm un termen de gândire. Vă somăm, vrem să ni-l extrădați pe Șevchuk, altfel ne enervăm și o să vină în sfârșit stabilizdețul pe care îl tot așteptați”, a declarat șeful armatei a 14-a, generalul Lebedev.

Autoritățile din Moldova au luat imediat măsuri pentru a răspunde amenințărilor transnistrene. Igor Dodon a anunțat că a plecat pentru o lună în concediu în Turcia, iar apoi are o întâlnire cu Putin și urmează să aștepte o perioadă nedeterminată în anticamera președintelui rus.

În schimb Plahotniuc și-a cumpărat o mie de umbrele în plus. Acesta susține că averea sa a fost mutată demult în Elveția și nu se teme de armata a 14-a.

Pe de altă parte, deputații susțin că ei nu vor să lupte cu frații transnistreni și acceptă chiar și ruble transnistrene, nu doar dolari sau euro.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Armata-a-14-a-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Armata-a-14-a-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminInternațional
Moldova este în stare de alertă. Transnistria este extrem de supărată și a anunțat că rupe relațiile diplomatice cu Chișinăul. Toți diplomații transnistreni au fost retrași la Tiraspol, iar moldovenii nu vor mai avea voie să-și înscrie mașinile în stânga Nistrului. ”Ne-am zaibit de vâieboanele moldovenești. Noi ne doream să-l...

Comentează