Moldova este în stare de alertă. Transnistria este extrem de supărată și a anunțat că rupe relațiile diplomatice cu Chișinăul. Toți diplomații transnistreni au fost retrași la Tiraspol, iar moldovenii nu vor mai avea voie să-și înscrie mașinile în stânga Nistrului.

”Ne-am zaibit de vâieboanele moldovenești. Noi ne doream să-l arestăm și să-l torturăm pe Șevchuk la KGB, dar voi îl țineți ascuns. Pentru asta o să trimitem armata a 14-a peste voi și o să-l luăm pe fostul nostru prezident. Dar până atunci vă dăm un termen de gândire. Vă somăm, vrem să ni-l extrădați pe Șevchuk, altfel ne enervăm și o să vină în sfârșit stabilizdețul pe care îl tot așteptați”, a declarat șeful armatei a 14-a, generalul Lebedev.

Autoritățile din Moldova au luat imediat măsuri pentru a răspunde amenințărilor transnistrene. Igor Dodon a anunțat că a plecat pentru o lună în concediu în Turcia, iar apoi are o întâlnire cu Putin și urmează să aștepte o perioadă nedeterminată în anticamera președintelui rus.

În schimb Plahotniuc și-a cumpărat o mie de umbrele în plus. Acesta susține că averea sa a fost mutată demult în Elveția și nu se teme de armata a 14-a.

Pe de altă parte, deputații susțin că ei nu vor să lupte cu frații transnistreni și acceptă chiar și ruble transnistrene, nu doar dolari sau euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Armata-a-14-a-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Armata-a-14-a-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminInternațional
Moldova este în stare de alertă. Transnistria este extrem de supărată și a anunțat că rupe relațiile diplomatice cu Chișinăul. Toți diplomații transnistreni au fost retrași la Tiraspol, iar moldovenii nu vor mai avea voie să-și înscrie mașinile în stânga Nistrului. ”Ne-am zaibit de vâieboanele moldovenești. Noi ne doream să-l...

Comentează