image

Secarea Nistrului lovește dur în oamenii de afaceri din Transnistria. Aceștia s-au trezit că țevile din albia râului, prin care transportă vodka au rămas descoperite. Potrivit Asociației de Transport Vodka prin albia râului Nistru, seceta a compromis deja 69 la sută din conducte. Restul se văd, dar sunt în mâl.

”Nu ne-am așteptat ca atât de multe țevi să se vadă după ce seacă Nistru. Am luat în calcul că s-ar putea să fie una, două. Dar chiar toate 1300 de țevi… Este culmea. Problema nu o reprezintă poliția. După ce am vorbit cu ei au probleme de vedere când se apropie de Nistru. Problema este că țevile sunt sparte de bețivi. De curând, niște alcoolici din Orhei, Rezina şi Teleneşti au băut o jumătate de tonă de rachiu până am venit noi să-i alungăm de acolo”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Sergay Vodkovici, șeful Transportatorilor de Vodka pe Nistru.

Ca să rezolve problema, ministrul de interne a anunțat că armata moldovenească, împreună cu poliția și cu trupele OMON vor păzi zi și noapte conductele. Astfel acestea nu vor fi sparte de bețivii moldoveni. Ministrul susține că paza va fi asigurată până râul Nistru va avea suficientă apă în cât să acopere țevile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/wp-1460791546997.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/wp-1460791546997-300x300.jpgadminSocial
Secarea Nistrului lovește dur în oamenii de afaceri din Transnistria. Aceștia s-au trezit că țevile din albia râului, prin care transportă vodka au rămas descoperite. Potrivit Asociației de Transport Vodka prin albia râului Nistru, seceta a compromis deja 69 la sută din conducte. Restul se văd, dar sunt în mâl. ”Nu...

Comentează