Scandal uriaș în Transnistria. Milioane de transnistreni se plâng că au fost păcăliți de niște politicieni din Moldova să-i voteze că vor primi bani pentru fiecare vot, dar nu au văzut până acum nicio capică. Oamenii au organizat și un protest în fața Armatei a 14-a de la care au cerut implicare și ajutor imediat.

”Bleaha muha. Nu-i corect așa-i-ană. M-au amăgit că dacă vin la vot la Moldova o să ne dea câte 100 de evriși de fiecare vot. Când colo am stat ca animalili în niște rânduri, nici măcar nu am știut pe cine am votat. Noi l-am căutat pe Putin pe buletinul de bot, dar nu l-am găsit. Până la urmă nu ne-au dat nișiun ban. Nikhooya sibe. Și prikaliști. Așa că avem următoarea amenințare pentru Curtea ConstiȚuțuanală. Anulați alegerile ori trimitem Armata a 14-a să ne recupereze banii”, a declarat transnistreanul Leonea Iaibu.

Transnistrenii povestesc că au fost mai mulți politicieni în Transnistria care i-au păcălit să vină la vot. Desigur, ei nu-i cunosc pe nume, dar le-au făcut niște descrieri sumare.

Cel mai important politician avea capul mare, era mic de statură, îmbrăcat în costum și părea să fie morar pentru că avea nasul alb de făină. Alt politician ținea capul într-o parte, era cu început de chelie și îi spunea politicianului cu nasul alb ”nănașule”. Încă un politician era îmbrăcat în chiloți, la bustul gol și avea mănuși de box pe mâini. Mai era un politician care nu zicea nimic, dar căra tot timpul cu el o barsetkă.

Armata a 14-a a anunțat deja că i-a dat în căutare pe toți acești indivizi. Gardiștii de ocupație ruși au avertizat deja populația să aibă grijă la buzunare dacă stau în preajma politicienilor respectivi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Emigranti-protest-pancarta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Emigranti-protest-pancarta-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal uriaș în Transnistria. Milioane de transnistreni se plâng că au fost păcăliți de niște politicieni din Moldova să-i voteze că vor primi bani pentru fiecare vot, dar nu au văzut până acum nicio capică. Oamenii au organizat și un protest în fața Armatei a 14-a de la care...

Comentează