igor-dodon-porc-copy

Transnistrenii care au cetățenie cvintuplă: moldovenească, transnistreană, rusă, ucraineană și românească au anunțat cu cine vor vota la alegerile din România. Din nou cu Igor Dodon. Votanți fideli ai prezerședintelui Republicii Moldova, transnistrenii se tem că dacă nu iese Dodon președinte în România, Angela Merkel le va aduce fraților români mii de emigranți sirieni.

”Noi am fost în România și ne-am speriat când am văzut câți sirieni sunt acolo. Sunt foarte, foarte mulți sirieni. Femeile siriene au fuste multicolore și poartă părul în gâțe, iar bărbații sirieni din România sunt cu pălării negre și merg în căruțe. Vorbeau siriana așa că nu am înțeles ce spun. Ne temem pentru frații noștri români, care ne-au dat cetățenia lor, că Angela Merkel o să ne aducă în România 300 de mii de sirieni”, a declarat transnistreanul cu cetățenie transnistreano-moldo-ruso-ucraineano-română, Jenea Șevciuk.

Așa că transnistrenii vor urca din nou în autobuze și se vor prezenta la vot la secțiile deschise în Moldova. Igor Dodon susține că dacă va fi ales și președintele României, va face unirea dintre Moldova și România.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-porc-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-porc-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
Transnistrenii care au cetățenie cvintuplă: moldovenească, transnistreană, rusă, ucraineană și românească au anunțat cu cine vor vota la alegerile din România. Din nou cu Igor Dodon. Votanți fideli ai prezerședintelui Republicii Moldova, transnistrenii se tem că dacă nu iese Dodon președinte în România, Angela Merkel le va aduce fraților...

Comentează