Aflat în vizită în nordul Moldovei, la cetatea de pe malul Nistrului, fostul președinte al României s-a arătat impresionat și de orașul țigănesc Soroca. Traian Băsescu fusese invitat să viziteze regiunea autonomă țigănească din Moldova chiar de regele țiganilor din Moldova, Vasîli Mihailovici, zis și Micu. Proaspăt eliberat din închisoare, Micu l-a impresionat pe fostul președinte al României cu colecția sa de lingouri de aur, armament, amfetamine, dar mai ales cu palatul regal.

”Recunosc, sunt uimit, văd țigani în fiecare zi prin București, e plină capitala României de romi, dar țigani așa de bogați ca la Soroca nu am văzut. Am intrat într-un palat plin de aur, iar la parter, unde își țin țiganii caii, am văzut un cort uriaș în care dormea toată șatra”, a declarat Traian Băsescu.

Din păcate, un incident a umbrit vizita extraordinară a lui Traian Băsescu la Soroca, când s-a întors toată delegația la elicopter, acesta rămăsese deja fără elice, fără motor și fără ușă. Din fericire, Micu, regele țiganilor, și-a donat unul din cele 10 elicoptere ale sale delegației române!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Basescu-Tigani-Photosh.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Basescu-Tigani-Photosh-150x150.jpgadminPolitic
Aflat în vizită în nordul Moldovei, la cetatea de pe malul Nistrului, fostul președinte al României s-a arătat impresionat și de orașul țigănesc Soroca. Traian Băsescu fusese invitat să viziteze regiunea autonomă țigănească din Moldova chiar de regele țiganilor din Moldova, Vasîli Mihailovici, zis și Micu. Proaspăt eliberat din închisoare, Micu...

Comentează