Moarte tragică pentru câteva deputate din Moldova. Acestea au fost împușcate din greșeală de un vânător amator. Omul a văzut arătările pe două picioare, încotoșmănate în șube groase și s-a speriat, a crezut că erau niște animale periculoase. Așa că, fără să stea pe gânduri, a tras.

”Eu sunt amator și începător. Nu mă pricep să deosebesc maimuțele sau purcelele de deputate. Așa că atunci când umblam prin oraș cu pușca, mi-au sărit jivinile acestea în față. Trag cu arma, trag, trag. Eram chiar lângă Parlament. Jivinele au încercat să intre în clădirea Parlamentului. Dar ca să-i apăr pe deputați de animalele aceastea păroase, am decis să le căsăpesc definitiv”, a explicat vânătorul, președintele Asociației Vânătorilor Amatori Moldoveni.

Din fericire pentru populația moldovenească, deputatele în șubă au fost împușcate. Ca să nu se repete tragedia, Vlad Plahotniuc le-a recomandat deputatelor să vină în fuste foarte scurte, în pantofi cu tocuri cui și în sutien. Orice vânător va realiza că o astfel de caprioară nu trebuie împușcată.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-pusca-Deputate-suba-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-pusca-Deputate-suba-copy-300x300.jpgadminMonden
Moarte tragică pentru câteva deputate din Moldova. Acestea au fost împușcate din greșeală de un vânător amator. Omul a văzut arătările pe două picioare, încotoșmănate în șube groase și s-a speriat, a crezut că erau niște animale periculoase. Așa că, fără să stea pe gânduri, a tras. ”Eu sunt amator...

Comentează