BMW Gopnic accidentGopnikul cu BMW-ul strălucitor trăiește o dramă uriașă. Mașina pe care a lipit cristale Swarovski a fost implicată într-un accident la Botanica și, din cauza loviturii, cristalele au sărit în toate părțile. Deși accidentul nu este unul grav, mașina arată acum ca una de gopnik obișnuit. Trist, gopnikul susține că o va ruga pe mama sa să-i dea alți bani ca să-și lipească alte cristale.

”De data asta mi le lipesc cu klei Moment. Nu se mai dezlipesc în veci. M-am săturat să văd că toată lumea îmi lua câte un cristal când trecea pe lângă mașina mea. Acum nu o să mai poată. Este o zi extrem tristă pentru mine, toți gopnicii au BMW-uri în Chișinău, niciun gopnik nu era așa de gopnik ca mine. O să râdă de mine dacă mă văd în BMW obișnuit”, a declarat printre lacrimi gopnikul Tupaia Barâga.

Din datele poliției, gopnikul cu BMW a trecut ca de obicei pe culoarea roșie a semaforului. A fost acroșat de un microbuz pe ruta 113, care nu l-a putut evita pentru că nu avea frâne. Toate cristalele s-au împrăștiat și în scurt timp au fost furate de gopnicii de la Malaia Malina, cei mai săraci gopnici din Chișinău.

Tragedie pentru gopnikul cu BMW încrustat cu cristale swarovski. A făcut accident și i s-au dezlipit cristalele de pe mașinăhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/BMW-Gopnic-accident.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/BMW-Gopnic-accident-300x300.jpgadminSocialAccident,BMW,Gopnik,Swarovski
Gopnikul cu BMW-ul strălucitor trăiește o dramă uriașă. Mașina pe care a lipit cristale Swarovski a fost implicată într-un accident la Botanica și, din cauza loviturii, cristalele au sărit în toate părțile. Deși accidentul nu este unul grav, mașina arată acum ca una de gopnik obișnuit. Trist, gopnikul susține că...

Comentează