Vânătoarea de mistreți la care a participat prezikul Moldovei s-a terminat cu o mare tragedie. Din păcate, un vânător l-a împușcat în cap pe Dodon. Acesta susține că l-a confundat pe prezikul nostru cu un porc și a tras fără să se gândească în cap.

”Eram la pândă de mistreți. Eu nu știam că și Dodon a ieșit la vânătoare. Era dezbrăcat în halat. Și la cât de gras și păros era, l-am confundat cu un porc. Venea spre mine și striga: Putin, Putin, țelui tvaiu jopu. M-am speriat și nu am pregetat să-l împușc. Am tras imediat în cap ca să-l ucid”, a declarat vânătorul Leonea Iaibu.

Din păcate, prezikul a scăpat cu viață. Și asta pentru că capul său nu este un organ important. Medicii au descoperit că creierul Dodonului este atât de mic că nu a fost atins de glonț. Prezikul trebuie doar să-și schimbe un pic râtul și poate conduce în continuare Moldova spre Uniunea Vomală.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vânătoarea de mistreți la care a participat prezikul Moldovei s-a terminat cu o mare tragedie. Din păcate, un vânător l-a împușcat în cap pe Dodon. Acesta susține că l-a confundat pe prezikul nostru cu un porc și a tras fără să se gândească în cap. ”Eram la pândă de mistreți....

Comentează