Incredibil ce s-a întâmplat ieri la Șorhei. După ce au introdus în ei sute de mii de cârnăciori dați gratuit de Șor, mii de șorheieni au ajuns în stare foarte gravă acasă. Aceștia au descoperit că s-au intoxicat cu bacteria prostulis stupizendis iotiotus, numită popular printre moldoveni prostie. Extrem de proști, șorheienii nu au mai știut ce să facă.

”Eu eram prost și până acum. Că altfel de ce să-l votez pe Șor primar? Să nu credeți că eram deștept. Dar nu știu ce rahat a pus Șor în cârnăciori că m-am prostit și mai tare. Am ajuns acasă și sunt atât de prost încât nu mai știu să dau drumul la televizor. Stau de două ore și mă uit la mikravalnovkă, aștept să pornească să mă uit la serialul Bahar. Blea, când până la urmă a intrat un vecin care nu mâncase cârnăciori și mi-a arătat care este televizorul, din prostie am dat pe Publika WC”, spune Leonea Iaibu, șorheian extrem de prost din Șorhei.

Specialiștii de la Sanepid au făcut mai multe analize ale cârnăciorilor și susțin că aceștia erau umflați cu multă prostie de-a lui Șor și că toți șorheienii care au mâncat sunt acum intoxicați cu prostie chiar dacă nu-și dau seama. Pentru a se dezintoxica, experții îi sfătuiesc pe șorheieni să nu-l mai pupe în fund pe Șor. În plus, recomandă de urgență trimiterea lui Șor la închisoare!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Gopnici-Shorhei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Gopnici-Shorhei-copy-300x300.jpgadminSocial
Incredibil ce s-a întâmplat ieri la Șorhei. După ce au introdus în ei sute de mii de cârnăciori dați gratuit de Șor, mii de șorheieni au ajuns în stare foarte gravă acasă. Aceștia au descoperit că s-au intoxicat cu bacteria prostulis stupizendis iotiotus, numită popular printre moldoveni prostie. Extrem...

Comentează