Vlad Plahotniuc nu a ținut cont de avertismentele specialiștilor și s-a jucat prea mult cu Igor Dodonchik. De la atâtea suspendări, prezikul s-a stricat complet. În această dimineață cel numit și cavalerul sirienilor, sughițul halatelor, borta prezervativelor a uitat cine este cu adevărat și, în loc să guițe ca un porc, a început să latre ca un câine.

”I se trage de la atâta suspendat, repus în funcție și iar suspendat. Este ca un выключатель cu care te joci prea mult. Până la urmă se distruge complet. Noi l-am avertizat pe domnul Dictator să aibă grijă. Îl poate suspenda o dată pe săptămână, dar nu mai mult. Că se strică la cap săracul prezik. Pentru a-și reveni, trebuie dus de urgență într-o gogineață și ținut acolo o lună, ca să-și amintească că este un porc, nu un cățeluș”, a declarat Leonea Iaibu, psihanalist de ghemaroi la Centrul Tatei și Nepotului din Sadova.

Vladimir Putin a anunțat deja că va sancționa Moldova dacă la prima întâlnire, în loc să-l lingă, Igor Dodon îl va mușca. Vlad Plahotniuc l-a asigurat că nu se va ajunge la așa ceva și promite să îl repare pe Dodon până în ajun de Crăciun.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/img_1598-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/img_1598-1-300x300.jpgadminSocial
Vlad Plahotniuc nu a ținut cont de avertismentele specialiștilor și s-a jucat prea mult cu Igor Dodonchik. De la atâtea suspendări, prezikul s-a stricat complet. În această dimineață cel numit și cavalerul sirienilor, sughițul halatelor, borta prezervativelor a uitat cine este cu adevărat și, în loc să guițe ca...

Comentează