Începem anul cu o tragedie tristă. Un munte de farfurii nespălate s-a prăbușit într-o kvartiră din Ciocana. Sub dărâmături a ajuns un bărbat care încerca să le spele. Farfuriile au rămas de la masa de revelion, iar bărbatul se pare că nu avea niciun fel de experiență în spălatul vaselor.

Echipe de la descarcerare încă lucrează în kvartira bărbatului și încearcă să-l scape pe sărmanul ghinionist. Dar deocamdată nu se știe dacă va fi scos în viață de sub muntele de farfurii. Asociația Bărbaților din Moldova o acuză pe soția bărbatului că l-a lăsat intenționat să intre în blidele murdare, deși știa sigur că nu spălase în viața lui o cană.

Procuororii de la CNA investighează acum cazul și încearcă să-și dea seama cât de mult a greșit femeia. Din relatările martorilor, în ceilalți ani femeia era cea care spăla vasele, gătea, aducea vodkă din magazin. Anul acesta, însă, bărbatul, rămas singur acasă pentru că soția sa plecase la muncă la Italea, a făcut pregătirile de revelion. Din păcate, nu a știut cum să manevreze blidele murdare și acestea au căzut pur și simplu. Un sobor de preoți abia așteaptă să vadă dacă a supraviețuit sau nu omul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vase-nespalate-mana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vase-nespalate-mana-copy-300x300.jpgadminSocial
Începem anul cu o tragedie tristă. Un munte de farfurii nespălate s-a prăbușit într-o kvartiră din Ciocana. Sub dărâmături a ajuns un bărbat care încerca să le spele. Farfuriile au rămas de la masa de revelion, iar bărbatul se pare că nu avea niciun fel de experiență în spălatul...

Comentează