Mihai Ghimpu in lesa copy

O familie din satul Colonița este astăzi în doliu. Aceștia au avut ghinionul să-și lase câinele liber pe străzi. Neșansa și mai mare a fost că în acel moment, pe uliță trecea Liuda Ghimpu. Speriat de arătarea care mergea cu pulemiotul în spate, câinele a reacționat instinctiv, chiar dacă era foarte cuminte. Animalul mușcat-o din greșeală pe Liuda Ghimpu, iar peste o oră a dat primele semne de turbare. Veterinarii nu au mai putut salva cățelul.

”Din păcate, veninul din carnea Liudei Ghimpu a otrăvit cățelușa Moldova. Aceasta a murit în chinuri pentru că a mușcat-o pe Liuda. De mult le recomand Colonițănilor să-și păzească animalele, să și le țină în curte. Este suficient să o muște o singură dată pe Liuda și turbă. Liuda este extrem de periculoasă, nu înțeleg de ce umblă slobodă pe drumuri”, a declarat veterinarul șef al Republicii Moldova, Leonea Iobtvoimati.

Speriați și terorizați de Liuda, colonițenii au făcut o plângere la Vlad Plahotniuc. Oamenii îi cer de urgență oligarhului să-i pună zgardă Liudei Ghimpu și să o țină legată. Colonițenii o plâng acum pe Moldova și se tem că în curând Liuda ar începe să muște. Așa că vor fie să i se pună o botniță fie să fie eutanasiată. O petiție de eutanasiere a Liudei Ghimpu a strâns în câteva minute 500 de mii de semnături și l-a făcut invidios chiar și pe Marian Pulu, care în două minute a strâns doar 100 de mii de semnături.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Mihai-Ghimpu-in-lesa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Mihai-Ghimpu-in-lesa-copy-300x300.jpgadminSocial
O familie din satul Colonița este astăzi în doliu. Aceștia au avut ghinionul să-și lase câinele liber pe străzi. Neșansa și mai mare a fost că în acel moment, pe uliță trecea Liuda Ghimpu. Speriat de arătarea care mergea cu pulemiotul în spate, câinele a reacționat instinctiv, chiar dacă...

Comentează