Tragedie uriașă în vama moldovenească, la Leușeni. Un bărbat a murit în această noapte de bătrânețe așteptând să treacă vama. Potrivit martorilor, bărbatul avea 89 de ani și s-a așezat la coadă în vama Leușeni când era încă tânăr și avea 16 ani. Un sobor de preoți de la SRL Mitropolia Moldovei s-a dus să oficieze înmormântarea bărbatului.

”Sărmanul moșneag, îl țin minte încă de când a venit copil pe aici. Voia să treacă și el în Uniunea Europeană. I-am zis să stea la coadă, că nu avea nici bani de mită, nu avea nicio rudă în parlament. Era un om onest și fără relații. Dar vremea a trecut, toți moldovenii cu relații și cumătri în Parlament, în Partidul Democrat i s-au băgat în față. Omul nu avea niciun cumătru și a așteptat până la 89 de ani, când s-a întâmplat tragedia și a murit. Mai avea de așteptat încă 2 ani și reușea să treacă, dar bătrânețea nu iartă pe nimeni”, a declarat Leonea Iaibu, directorul general al Societății pe Acțiuni Voma Moldovenească.

Soborul de preoți care va ajunge la vamă nu-l va înmormânta doar pe bătrân. Acesta va avea mult de muncă în vamă, în condițiile în care, la coada de sute de kilometri s-au născut în ultimii ani 160 de bebeluși, care au crescut, s-au cuplat acolo în vamă, iar acum vor să se cunune și religios.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Vama-coada-sicriu-Lenin-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Vama-coada-sicriu-Lenin-copy-1-300x300.jpgadminSocial
Tragedie uriașă în vama moldovenească, la Leușeni. Un bărbat a murit în această noapte de bătrânețe așteptând să treacă vama. Potrivit martorilor, bărbatul avea 89 de ani și s-a așezat la coadă în vama Leușeni când era încă tânăr și avea 16 ani. Un sobor de preoți de la...

Comentează