Supărare mare în rândul bloggerilor! S-au terminat alegerile, iar de astăzi nu vor mai avea niciun venit constant. După ce vor cheltui la mare banii agonisiți în campania electorală locală, bloggerii vor fi nevoiți să se întoarcă la muncă. Unii să adune balegă, alții să strângă gunoaie sau să măture drumurile. Sunt singurele lucruri pe care pot să le facă.

“Munca de blogger este sezonieră. Nu prea aduce mari venituri. Dar decât nică… Un iPhone 6 de la unul, o sticlă de vin de la altul, o puteovca la mare de al treilea și merge încetișor. Noi bloggerii nu suntem capricioși. Dacă politicianul nu are finanțe, ne poate organiza o masă la un restaurant. Numai că masa să fie masă. Cu cârnaț, cu șampanie și brânză mucegăită”, explică Anton Obezu, bloogger moldovean.

Deși i-au abandonat pe bloggeri ca pe niște dodoane, politicienii din Moldova se arată mulțumiți de ei. “Foarte bine lucrează blogherii. Nici nu costă mult. Cine sunt bloggerii, niște putori lenoase, care nu știu decât să se lingușească pe lângă mine. Le-am zis să-și facă bloguri și să scrie de rău acolo despre concurenții mei, că de nu, să nu-i mai văd”, se laudă cel mai mare angajator de bloggeri din Moldova, Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Filat-Lupu-Ghimpu-blogger-in-genunchi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Filat-Lupu-Ghimpu-blogger-in-genunchi-copy.jpgadminPolitic
Supărare mare în rândul bloggerilor! S-au terminat alegerile, iar de astăzi nu vor mai avea niciun venit constant. După ce vor cheltui la mare banii agonisiți în campania electorală locală, bloggerii vor fi nevoiți să se întoarcă la muncă. Unii să adune balegă, alții să strângă gunoaie sau să...

Comentează