O veste extrem de tragică ne vine din Turcia, acolo unde a mers prezikul nostru să se hodinească. Dodon a avut mari probleme pe plaja din Antalya. Acesta a adormit stând la soare și când s-a trezit peste 5 ore era pârlit ca un porc. Situația a fost gravă de tot pentru că, la un moment dat, niște turci cu iatagane s-au apropiat pe plajă de Dodon.

Pentru că Dodon a urlat ca din gură de porc, Ia Dodon, Ia Dodon, turcii i-au scris numele Dodon pe pielea sa bine pârlită. După asta au adus un vin bun și au început să strige: ”Cristos a înviat”, dar și celebrul toast moldovenesc: ”Chiar în ziua de Ispas am să tai un Dodon gras!”

Localnicii povestesc că turcii au decis chiar să-l taie pe Dodon pentru că l-au confundat cu un porc. Asta chiar dacă turcii nu mănâncă porci. Din primele informații, acești turci aveau rude în Chișla nouă și sunt stră-stră-stră-strănepoții moldovenilor pe care Ștefan cel Mare îi dădea ca bir pentru a deveni ieniceri în Turcia. Chiar dacă au plecat acum 600 de ani, acești moldoveni nu au uitat tradițiile ca moldovenii de acasă și taie porcii cu iataganele oriunde îi văd.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Dodon-porc-ars-pe-plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Dodon-porc-ars-pe-plaja-copy-300x300.jpgadminPolitic
O veste extrem de tragică ne vine din Turcia, acolo unde a mers prezikul nostru să se hodinească. Dodon a avut mari probleme pe plaja din Antalya. Acesta a adormit stând la soare și când s-a trezit peste 5 ore era pârlit ca un porc. Situația a fost gravă...

Comentează