Nunta rinichi picuratoare copy

Nunțile moldovenești nu mai sunt ce au fost. Asta după ce un restaurant din Chișinău a decis să renunțe la tradiționala intoxicare a petrecăreților cu mâncare stricată. Casa de nunți ”Nașul Mare” a ajuns acum un loc evitat de foarte mulți miri și mirese și riscă să se închidă din cauza acestei idei proaste de a-i servi pe toți cu mâncare bună, gustoasă. Câțiva miri chiar au ales să se căsătorească anul viitor și au anulat petrecerea când și-au dat seama că nimeni nu va borî la nunta lor. 

”Noi ne-am gândit să aducem o practică din vest, unde mănânci la restaurant și nu pățești nimic. Am crezut că moldovenii vor dori ceva nou. Ne-am înșelat. Încercăm acum să-i convingem pe miri să se întoarcă în restaurantul nostru. Le-am promis că o să turnăm otravă de șobolani în mâncare să se strice toți la burtă, dar faima noastră, că nu aducem mâncare stricată, ne-a luat-o înainte”, a declarat în lacrimi, Vasile Tupoiu, bucătar-șef la ”Nașul Mare”.

În timp ce la ”Nașul Mare” falimentul este garantat, restul restaurantelor care oferă cea mai stricată mâncare din lume se laudă cu un palmares extraordinar în luna august: 30.000 de oameni au borât la nunți, 5000 s-au ales cu toxiinfecții alimentare, 50 de oameni se află în comă.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Nunta-rinichi-picuratoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Nunta-rinichi-picuratoare-copy-300x300.jpgadminSocial
Nunțile moldovenești nu mai sunt ce au fost. Asta după ce un restaurant din Chișinău a decis să renunțe la tradiționala intoxicare a petrecăreților cu mâncare stricată. Casa de nunți ”Nașul Mare” a ajuns acum un loc evitat de foarte mulți miri și mirese și riscă să se închidă...

Comentează