Sofer cu ochelarii 3d

Primăria Chișinăului a decis să ia o măsură dură împotriva șoferilor care nu opresc la trecerile de pietoni. Toți șoferii care circulă prin capitală vor fi obligați să poarte tot timpul ochelari 3D. Mihai Ghimpu, cel care a venit cu ideea, crede că astfel pietonii nu vor mai fi loviți pe trecerile de pietoni.

”Am fost ieri la filmul Avatar. Și nu am înțeles nimic jumătate de film. Imaginea era neclară. Din fericire a venit nepotul meu, Dorin Drăguțanu, și mi-a dat alți ochelari. Ochelari 3D. Dintr-o dată a fost totul clar. Cred că șoferii trebuie să vadă zebrele 3D, iar pentru asta trebuie să poarte ochelari 3D. I-am spus domnului Plahotniuc ideea mea și vrea să o extindă în toată Moldova”, a declarat Liuda Feodorovna Ghimpu într-o emisiune care n-are niciun talk… show politic.

Vlad Plahotniuc i-a cerut Guvernului să le dea de urgență tuturor pensionarilor ochelari 3D. Când vor primi pensia, bătrânii vor vedea banii în 3 dimensiuni și vor crede că sunt mai mulți. La fel se va întâmpla când se vor duce la magazin și în loc de o pâine, vor crede că au cumpărat 3. Vlad Plahotniuc susține ca ideea de 3D i-a venit demult, încă de când a inventat atacul raider 3D. Adică a furat banii de la 3 bănci: BEM, Banca Socială și Unibank.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Sofer-cu-ochelarii-3d.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Sofer-cu-ochelarii-3d-300x300.jpgadminSocial
Primăria Chișinăului a decis să ia o măsură dură împotriva șoferilor care nu opresc la trecerile de pietoni. Toți șoferii care circulă prin capitală vor fi obligați să poarte tot timpul ochelari 3D. Mihai Ghimpu, cel care a venit cu ideea, crede că astfel pietonii nu vor mai fi...

Comentează