Șoc și groază printre politicienii de la Chișinău. În timpul conferinței de presă, Klaus Iohannis și-a scos o mască de pe față. Așa au aflat toți că, de fapt, în Republica Moldova a venit Codruța Kovesi, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, dar nu președintele României. 

Am ales să vin costumată în Iohannis pentru că politicienii de la Chișinău nu mi-ar fi permis niciodată să calc pe teritoriul Republicii Moldova. Domnul Iohannis oricum avea treburi mai importante decât să se vadă cu niște politicieni corupți. Pentru început voi face una, două rețineri de încălzire. La vama de la Albița, chiar în aceste momente, intră în țară un autobuz plin cu procurori DNA să mă ajute. Trebuie să aveți încredere în mine: toți corupții din România pe care i-am arestat stau acum la închisoare”, le-a declarat jurnaliștilor rămași cu gurile căscate cel mai temut om din România.

Amintim, președintele Iohannis a anunțat că în vizita sa urmează să se întâlnească cu cei trei vlazi care conduc Republica Moldova: Vlad Filat, Vlad Plahotniuc, Vladimir Voronin. La această oră toți s-au declarat grav bolnavi și au anunțat că s-au internat în spitalul Sklifasovskii din Moscova. Avionul lui Ilan Shor a decolat în urmă cu câteva minute de pe aeroportul personal din Chișinău, iar Air Moldova a declarat că a vândut toate biletele pentru o lună înainte.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Codruta-in-Iohannis.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Codruta-in-Iohannis-150x150.jpgadminPolitic
Șoc și groază printre politicienii de la Chișinău. În timpul conferinței de presă, Klaus Iohannis și-a scos o mască de pe față. Așa au aflat toți că, de fapt, în Republica Moldova a venit Codruța Kovesi, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, dar nu președintele României.  ”Am ales să vin costumată în Iohannis...

Comentează