Știrea de mai jos a cucerit toată Europa. Întregul continent stă cu ochii pe ce se întâmplă în Moldova. Toată lumea discută numai despre: cine va reprezenta Moldova la Evravidinie? În finală au ajuns cei mai dahuia cunoscuți cântecăi din Moldova. Este vorba de Toly Dura și Johui Davis. Așadar, juriul are de făcut o alegere imposibilă.

”De asta ne-am temut noi cel mai tare. Ca în finală să ajungă cei mai valoroși artiști ai momentului. Artistul devenit cunoscut pentru gaura în șosetă și artistul cunoscut pentru nasul mare pe care și-l bagă în toate emisiunile televizate. Eu nu mai pot. Pur și simplu tensiunea îmi rupe inima și simt că voi ceda nervos. Pe cine să alegi când talentul dă înafară din ambii? Pur și simplu, este imposibil, nu știu pe cine vom trimite la Evravidinie”, a declarat președintele juriului Eurovision Malldova, Leonea Iaibu.

Din fericire, în ajutorul juraților le-a venit nimeni altul decât dictatorul nostru, Vlad Plahotniuc. Ca de obicei, acesta a anunțat că va rezolva problema în stilul său caracteristic. Iată ce a declarat drăcia sa: ”pațani, nu trebuie să vă chinuiți, dacă ambii sunt pizdeț emu ce talentați, cine bașlește mai multă capustă în obșeak, așela pleacă la Evravidinie. Bazar esti? Bazara netu!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Toly-Druga-Johy-Davis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Toly-Druga-Johy-Davis-copy-300x300.jpgadminMonden
Știrea de mai jos a cucerit toată Europa. Întregul continent stă cu ochii pe ce se întâmplă în Moldova. Toată lumea discută numai despre: cine va reprezenta Moldova la Evravidinie? În finală au ajuns cei mai dahuia cunoscuți cântecăi din Moldova. Este vorba de Toly Dura și Johui Davis....

Comentează