Nebunie sau toleranță? ONG-ul Homoludens din Chișinău, care a organizat anul trecut marșul homosexualilor și lesbienelor din Republica Moldova, cere autorităților să legalizeze zoofilia. Potrivit membrilor ONG-ului, Moldova trebuie să demonstreze Uniunii Europene toleranță maximă. Mai exact, toți cei care vor să-și oficieze o relație cu un animal trebuie să o facă fără să fie discriminați.

”Sunt femei și bărbați care protestează în fața primăriei pentru câinii vagabonzi. Oamenii respectivi iubesc animalele. Știu că le este rușine să recunoască, dar ei ar vrea ca statul să recunoască în vreun fel relația cu câinele, pisica sau capra. În Olanda acest lucru este permis, iar dacă vrem în UE și Moldova trebuie să fie tolerantă”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, președintele Homoludens, Anton Fachiu.

Legea a primit deja susținerea deputaților Alianței pentru Integrare Europeană și urmează să fie adoptată de către Parlament. Potrivit actului normativ care legalizeaza zoofilia, iubitorii de animale își vor putea uni destinele cu animalele lor de companie în oficiile stărilor civile din localitățile de reședință în ultima sâmbătă a fiecărei luni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Zoofilie.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Zoofilie-150x150.jpgadminSocial
Nebunie sau toleranță? ONG-ul Homoludens din Chișinău, care a organizat anul trecut marșul homosexualilor și lesbienelor din Republica Moldova, cere autorităților să legalizeze zoofilia. Potrivit membrilor ONG-ului, Moldova trebuie să demonstreze Uniunii Europene toleranță maximă. Mai exact, toți cei care vor să-și oficieze o relație cu un animal trebuie...

Comentează