Plaja Murdara Zatoka moldoveni interzisi copy

O veste extrem de proastă pentru cei care vor să meargă la mare la Zatoca, Koblevo, SerGAYevka și alte stațiuni populare printre moldoveni. Ucraina a anunțat că are mari probleme cu cetățenii noștri, care odată ce ajung pe plajă fac foarte multă mizerie și scandal. Așa că Kievul a restricționat accesul moldovenilor la Marea Neagră.

”Le mulțumim moldovenilor că ne-au dat sudul Republicii Moldova. Litoralul moldovenesc al Mării Negre este cel mai bun și mai profitabil din tot litoralul pe care îl avem noi. Din păcate, nu mai putem să-i acceptăm pe plajele noastre. Ori de câte ori ajung la mare, fac scandal și mizerie pe plajă. Mănâncă semințe, aruncă sticle vin, vodkă și bere pe nisip. Ne-am săturat să facem curat după ei. Să se ducă să facă murdărie la ei, la Vadul lui Vodă, să nu vină aici, în Ucraina, că după ce ni s-a luat Crimeea, nici noi nu mai avem loc”, a declarat Mihail Saakashvili, guvernatorului Odesei.

Ucrainenii susțin că moldovenii care ajung la Zatoka se îmbată și urlă că vor pământurile strămoșești înapoi, apoi încep să-i bată pe ucraineni. Pentru că ucrainenii nu se pot bate pe două fronturi, cu rușii în est și cu moldovenii în vest, au decis să le interzică accesul moldovenilor la marea Meagră. Desigur, interzicerea nu se aplică tuturor moldovenilor. Deputații și rudele lor vor avea voie în continuare să meargă la Zatoca, Koblevo, SerGAYevka. Resturile de moldoveni se vor duce la Vadul lui Vodă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Plaja-Murdara-Zatoka-moldoveni-interzisi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Plaja-Murdara-Zatoka-moldoveni-interzisi-copy-300x300.jpgadminInternațional
O veste extrem de proastă pentru cei care vor să meargă la mare la Zatoca, Koblevo, SerGAYevka și alte stațiuni populare printre moldoveni. Ucraina a anunțat că are mari probleme cu cetățenii noștri, care odată ce ajung pe plajă fac foarte multă mizerie și scandal. Așa că Kievul a...

Comentează