Un nou proiect de lege a fost adoptat de Guvernul Republicii Moldova. Acest proiect de lege prevede expres că tinerii însurăței din Moldova nu au voie să mai ascundă cât câștigă la nuntă. În seara nunții, mirele trebuie să trimită o declarație de câștig la Fisc. Fără asta, toți banii mirilor adunați de la meseni vor fi confiscați.

”Noi trebuie să punem miliardul la loc. Este clar că cei cu bondarul pe căciulă nu vor să o facă. Șor are prea multe cheltuieli cu televiziunile pe care le-a deschis, Filat este la închisoare, de la domnul Plahotniuc nu putem cere nimic. Deci, suntem nevoiți să găsim bani tot în buzunarele oamenilor de rând. Știm că moldovenii câștigă foarte bine la nunți, așa că vom începe fix de acolo să luăm”, a declarat Pavel Filip, premierul lui Vlad Plahotniuc.

Fiscul va avea agenți secreți infiltrați la nunțile moldovenilor, astfel că tinerii nu vor putea ascunde câți bani au pus nănașii și toți nuntașii. Orice bănuț și cadouri nedeclarate de către tinerii însurăței vor fi luate de Fisc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Igor-Dodon-Vlad-Plahotniuc-Nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Igor-Dodon-Vlad-Plahotniuc-Nunta-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Un nou proiect de lege a fost adoptat de Guvernul Republicii Moldova. Acest proiect de lege prevede expres că tinerii însurăței din Moldova nu au voie să mai ascundă cât câștigă la nuntă. În seara nunții, mirele trebuie să trimită o declarație de câștig la Fisc. Fără asta, toți...

Comentează