image

Funcția de președinte al republicii Moldova atrage foarte și foarte mulți candidați. Printre cei 69 de mii înscriși deja pe liste a apărut încă unul. Este vorba de cea mai cunoscută rață mută din Moldova. Nick’O’Laye Team Off Tea susține că are motive gigantice să mai obțină un mandat.


“Trebuia să fac, nu ştiu ce trebuia să fac, dar era bine să fie. Iar acum mi-am dat seama că trebuie sa mai iau un mandat. Nu de alta, dar câți oameni poți să decorezi în 4 ani? A rămas jumătate de țară fără medalii. Mi-e ruşine să mă uit în ochii oamenilor. Le-am promis multora că îi voi decora şi nu am avut timp”
, a declarat Nick’O’Laye Team Off Tea pentru redactorii moldoveşti.info.

Nick’O’Laye Team Off Tea este sigur că va câştiga alegerile, mai ales că îl ştie o țară întreagă. Cei care îl vor vota pe actualul preşedinte vor primi o rață mută şi o medalie “op, op, eroina”. Potrivit staff-ului electoral al lui Nick’O’Laye Team Off Tea, Vlad Plahotniuc şi-a dat acordul ca actualul preşedinte să candideze.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
adminSocial
Funcția de președinte al republicii Moldova atrage foarte și foarte mulți candidați. Printre cei 69 de mii înscriși deja pe liste a apărut încă unul. Este vorba de cea mai cunoscută rață mută din Moldova. Nick'O'Laye Team Off Tea susține că are motive gigantice să mai obțină un mandat....

Comentează